Norway

Furuno er en av verdens fremste leverandører av skipselektronikk, og har datterselskap og salgs- og servicerepresentasjoner over hele verden. Hovedkontoret ligger i Japan. Konsernet har totalt 2800 ansatte.

Furuno Norge er en salgs- og serviceorganisasjon som leverer navigasjons-, kommunikasjons- og fiskeletingsutstyr til norske og russiske verft og redere. Vi har hovedkontor i Ålesund og avdelingskontor i Bergen og Oslo. Furuno Norge har i dag 35 ansatte. 

Servicetekniker, Bergen

På grunn av økende arbeidsmengde ønsker vi å knytte til oss en tekniker eller ingeniør til å yte service og teknisk support på våre navigasjon-, kommunikasjon- fiskeleting- og fangstkontrollprodukter til både forhandlere og sluttkunder. Vår ettermarkedsavdeling består i dag av 12 personer fordelt på våre tre kontor. Denne stillingen vil være knyttet til vårt kontor i Bergen, men en betydelig mengde arbeid vil foregå ombord hos våre kunder i Norge og internasjonalt. 

 
Vi ønsker å komme i kontakt med kandidater som har relevant elektronikkutdannelse, og gjerne erfaring fra maritim industri. Erfaring fra lignende arbeid vil være en klar fordel. 


Ønsket bakgrunn og personlige egenskaper:

•    Nøyaktig og systematisk i ditt arbeid. 

•    Selvstendig, samtidig som du er en lagspiller.

•    Utadvendt og tillitsskapende. 

•    Fleksibel med tanke på utstrakt reisevirksomhet og arbeid i felt.

•    God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

 

Vi tilbyr:

•    Varierte arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø med erfarne kolleger.

•    Lokal forankring og global rekkevidde.

•    Muligheten til å jobbe med verdens mest avanserte elektronikkprodukter.

•    Trivelige arbeidsforhold med hyggelige kolleger.

•    Konkurransedyktig lønnsvilkår.

•    Fleksibel arbeidstidsordning.

•    Gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Søknadsfrist: 26. mai 2017

Søknad med CV og kopi av relevant dokumentasjon sendes til:

Kontaktpersoner: Leder ettermarked, Øystein Undertun          Tlf. 918 89 787

                            Avdelingsleder Bergen, Christian Trovik       Tlf. 992 16 942 

 

 

 

Områdesalgssjef

En av våre erfarne selgere går snart av med pensjon, og vi søker etter hans etterfølger. Vi ser etter en person med salgserfaring og god kjennskap til maritim industri. Vår nye selger vil blant annet arbeide med nybyggingstilbud til norske verft og rederi, så det er nødvendig med kjennskap til-, og interesse for regelverk innenfor maritim navigasjon og kommunikasjon, så vel som en genuin interesse for disse produktene. Den rette kandidaten vil også ha en rolle i utviklingen av fremtidige produkt og løsninger. Vår nye medarbeider vil inngå i et salgsteam på ni personer fordelt på våre kundegrupper innenfor offshore, fiskeri og handelsfartøy, og vil ha kontorsted ved vårt hovedkontor i Ålesund. 

Den ideelle kandidaten er en erfaren selger med høyere utdanning innen enten navigasjon eller relevante tekniske fag. Du må være utadvendt, tillitsskapende, forhandlingsvant og beherske norsk og engelsk flytende.

Søknad med CV og kopi av relevant dokumentasjon sendes til:


evt. Postboks 1511, 6025 Ålesund
Frist: 15.april
Kontaktperson: Administrerende direktør, Trond Strømmen    Tlf. 992 16 960 

 

 

  • x