Norway

Om Furuno...

Furuno har hovedkontor i Japan og er verdensledende leverandør av skipselektronikk. Furuno er kjent for sin gode kvalitet og sitt store servicenettverk. Furuno har datterbedrifter og salgs- og service representanter over hele verden. Selskapet har totalt 2800 ansatte. Det hele begynte med utvikling og salg av ekkolodd, men aller mest er nok Furuno kjent for sine eksepsjonelle radarer.

I 1974 ble Furuno Norge AS etablert. Vi er en salgs- og service organisasjon som leverer navigasjons- kommunikasjons- og fiskeletingsutstyr til norske, russiske og brasilianske verft og redere. Furuno Norge har hovedkontor i Ålesund, og avdelingskontorer i Bergen og Oslo og består av 36 ansatte. Vi har et stort lager i Ålesund som er viktig for at vi skal kunne levere produkter så raskt som overhodet mulig. 46 forhandlere er spredt rundt norskekysten.

Nyheter de siste årene
De siste årene har vært innholdsrike med mange nye produkter. Furuno Norge har blant annet tatt over som distributør av TimeZero fiskerisystemer, Night Navigator kamera, WASSP Multibeam og Marport sensorer. Dette gir oss en massiv kundeportefølje, der vi kan tilby kundene våre enda bedre pakkeløsninger tilpasset deres behov. Vi har utviklet et sikkerhetssystem til oppdrettsnæringen, og allerede solgt løsningen til noen anlegg. Vi ser potensialet her, og håper på at dette vil bli et meget ettertraktet system i framtiden.

Vi kan fortsatt med hevet hodet si at vi er den ledende leverandøren av skipselektronikk på markedet, med nesten 90 % markedsandel på enkelte kundesegment. For at vi fortsatt skal være førstevalget i skipsindustrien har vi hele tiden fokus på kvalitet, produktutvikling og ikke minst god service.

«Furuno er kvalitet!! I storbåten har jeg alt av Furuno, aldri et fordømt problem, nesten irriterende driftsikkert under alle forhold. Funker rett å slett!!» - ‪Helge Selvåg

  • x